top of page

RENDEZVÉNYEK & CATERING

MIÉRT A PLANTEEN?

Légy élenjáró a fenntarthatóságban,

válaszd a növényi alapú cateringet!

 

A Planteen csapata 100%-ban növényi alapú, laktató, finom és egészséges cateringet vállal akár 300 főig.

 • Céges csapatépítőkre, elvonulásokra, képzésekre

 • Egész napos konferenciákra, workshopokra

 • Családi összejövetelekre, születésnapokre

 • Vagy akár esküvőkre. 

 

Ha minket választasz: 

 • Támogatod a vendégeid jóllétét finom és egészséges ételekkel;

 • Támogatod az inkluzivitást, hiszen a vegán ételek egy sor étkezési preferenciának megfelelnek;

 • Támogatod a környezetvédelmet, hiszen a növényi alapú ételeknek kisebb az ökológiai lábnyoma!

CATERING VÁLASZTÉK

Jössz a Planteenbe vagy kiszállítsuk Neked? Ahogy szeretnéd!

100%-ban növényi alapú – az egészségedért, a bolygóért és az állatokért.

IMG_4443.JPG
Meeting box cégeknek

Kis létszámú, akár rendszeres megbeszélések, workshopok, céges összejövetelek, 10-50 fő

Részletek a Meeting Boxról

Gloster-4892-341.JPG
Kitelepülős rendezvények

Konferenciák, céges csapatépítők, egészség vagy fenntarthatósági napok, 50-300 fő

IMG_3676.jpg
Rendezvények
a Planteenben

Szakmai programok, üzleti reggelik, családi-baráti összejövetelek, esküvők, 30-100 fő

IMG_3607.jpg
Meglévő kínálat kiegészítése vegán fogásokkal

Bármilyen rendezvény kínálatának a kiegészítése, hogy minden vendég boldog legyen, 50-150 fő

MIRE SZÁMÍTHATSZ?
ZSOLNAY GERGELY
A PLANTEEN EXECUTIVE SÉFJE

Zsolnay Gergely kertészmérnök, vegán séf és táplálkozástudományi szakértő, aki már a Planteen megnyitása előtt csatlakozott hozzánk, mint executive séf.

 

Szerteágazó tapasztalatainak és határtalan kreativitásának köszönhetően mindig meg tudja lepni a vendégeket és szemléletformáló előadásaival még a legszkeptikusabbakat is el tudja gondolkodtatni.

 

Korábban vadászott és állatok tartott, így egy egészen különleges utat járt be a növényi alapú életmódig, amit most már 6 éve lelkesen népszerűsít.

 

2023-ban elnyerte az Év Mentes Séfje díjat profi kategóriában. 

Copy of 20221013_DSCF7550.jpg
MIÉRT VEGÁN?

A növényi alapú catering egészségesebb, fenntarthatóbb és etikusabb alternatívát kínál a hagyományos catering kínálattal szemben, és elősegíti az inkluzivitást és az innovációt.

veganfact_icons-01.png
Innováció
veganfact_icons-02.png
Egészség
veganfact_icons-08.png
Környezet
Állatvédelem
veganfact_icons-05.png
Inkluzivitás
veganfact_icons-07.png

A vegán ételek színesek és innovatívak, kíváncsivá teszik a vendégeket és szélesebb közönséget szólítanak meg. Ha szeretnél élen járni a fenntarthatóság terén és kedvezni vendégeidnek, válaszd a növényi alapú cateringet!

A megfelelően összeállított növényi étrend által csökkenhet a szívbetegségek, a cukorbetegség és a rák egyes típusainak kockázata. A vegán étkezés egészségesebb
tud lenni, hiszen alacsonyabb telített zsír- és koleszterintartalmú, valamint magasabb rost-, vitamin- és ásványianyag-tartalmú.

Az ipari állattenyésztés jelentősen hozzájárul az üvegházhatású gázok kibocsátásához, az erdőirtáshoz és a vízszennyezéshez. A növényi alapú táplálkozás csökkentheti az élelmiszertermelés környezeti hatását.

A növényi étrend elősegíti az együttérzést és a tiszteletet minden élőlény iránt, beleértve az állatokat is. A vegán étkezés kerüli az állatok kizsákmányolását az élelemért, és etikus alternatívát kínál a hagyományos hús alapú ételek helyett.

A növényi alapú étkezés az étrendi korlátozások és preferenciák szélesebb körét tudja figyelembe venni, beleértve a laktóz - illetve tojásérzékenységet, a húsfogyasztásra
vonatkozó vallási vagy kulturális korlátozásokat, vagy akár a gluténmentes étrendet.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

A The Planteen már két éve minden szerda reggel ízletes és lenyűgöző reggelit kínál nekünk Zsolnay Gergely executive séf vezetésével. A Vegán Üzleti Kör reggelijein igyekszünk megmutatni tagjainknak és vendégeinknek a növényi alapú táplálkozásban rejlő lehetőségeket, és célunk, hogy egyedülálló gasztronómiai élményt nyújtsunk számukra. A kapott visszajelzések alapján a Planteen reggelik mindkét szempontból maximálisan 5 csillagot érdemelnek.

Péntek Csaba

Alapító

Vegan Üzleti Kör

Ez a legjobb választás a Graphisoft Parkban, ha nem szeretne aggódni a kollégák esetleges allergén érzékenysége vagy diétás preferenciái miatt. És még a nagy húsevők is imádni fogják a wrapeket!

Bodnár Attila

Team coach

ChemAxon

Én személy szerint imádom a Planteen-t! Cégünk történetének legnagyobb rendezvényén 100+ fő részére profi módon gondoskodtak egy prémium rendezvényről, a tervezéstől a kivitelezésig. Minden résztvevőnek ízletes ujjételek ízlettek. A meglepett arcok bebizonyították, hogy a növényi alapú és fenntartható étkeztetés a helyes út! A Gloster egy egyedi és tudatos vállalat, ahol ez az egyedi és "menő" catering volt a legjobb választás.

Lódi Kata

Kommunikációs vezető

Gloster Infokommunikációs Nyrt.

A vállalati Veganuary kampány végét és az új iroda megnyitását egy villásreggelivel akartuk megünnepelni. A Planteen csapata nagyon gyorsan, rugalmasan és zökkenőmentesen szervezte meg az eseményt. A harapnivalók finomak voltak, és sok hasznos információt kaptunk a növényi alapú étrendről. Különösen örültünk a környezetbarát tálalásnak. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak, még a kezdetben szkeptikus kollégáinknak is ízlettek a vegán ételek.

Seres Vanda

Fenntarthatósági tanácsadó 

Schneider Electric

_AAA6171.jpg
KÖRNYEZETI HATÁSUNK

Számít, honnan rendelsz cateringet!

 1. Nem használunk állati eredetű termékeket, ezzel támogatva vendégeink egészségét illetve a bolygónk és az állatok védelmét is.

 2. A kínálat tervezésekor ügyelünk a szezonalitásra és lokalitásra illetve amit csak lehet, saját magunk készítünk el. 

 3. Nem használunk PET palackos italokat. Kínálatunkban házi készítésű szörpök vagy limonádék találhatóak meg. Alkoholos és mentes italainkat bio borászatok, kézműves sörfőzdék és helyi manufaktúrák szállítják be.

 4. Nem használunk pálmaolajat, hiszen óriási a környezeti terhelése. 

 5. A tervezéskor törekszünk a mennyiségek megfelelő becslésére az ételmaradék minimalizálása érdekében. Rendezvényeinken környezetbarát elviteles dobozokat biztosítunk annak érdekében, hogy a résztvevők az esetlegesen megmaradt ételeket haza tudják vinni. Ha mégis marad érintetlen étel, rászorulóknak adományozzuk azt. 

 6. Meeting box szolgáltatásunkhoz innovatív RevoBox® dobozokat használunk, melyek akár 500 alkalommal is újrahasználhatóak, utána pedig 100%-ban újrahasznosíthatóak.

 7. Környezettudatos eszközöket és anyagokat használunk, mint pl. tányérok, szalvéták, evőeszközök, elviteles dobozokat, nyomtatott anyagot, takarítószerek. 

 8. Ételeinket cargo bringával vagy plug-in hybrid autóval szállítjuk ki, így is csökkentve a környezetre gyakorolt hatásunkat.

 9. Küldetésünkhöz híven catering szolgáltatásunk mellett szemléletformáló előadásokat is tartunk a növényi alapú és fenntartható táplálkozásról.

 10. A Felelős Gasztrohős és a GreenGuide "fenntartható vendéglátóhely" minősítésével rendelkezünk. 2023-ban elnyerütk a METRO Fenntartható Gasztronómia Díját “vendéglátóegység” kategóriában. 

ÍRJ NEKÜNK!

Add meg a telefonszámod, hogy mihamarabb vissza tudjunk jelezni a megkeresésedre. Köszönjük!

bottom of page