top of page

RENDEZVÉNYEK & CATERING

MIÉRT A PLANTEEN?

Légy élenjáró a fenntarthatóságban,

válaszd a növényi alapú cateringet!

 

A Planteen csapata 100%-ban növényi alapú, laktató, finom és egészséges cateringet vállal akár 300 főig.

 • Céges csapatépítőkre, elvonulásokra, képzésekre

 • Egész napos konferenciákra, workshopokra

 • Családi összejövetelekre, születésnapokre

 • Vagy akár esküvőkre. 

 

Ha minket választasz: 

 • Támogatod a vendégeid jóllétét finom és egészséges ételekkel;

 • Támogatod az inkluzivitást, hiszen a vegán ételek egy sor étkezési preferenciának megfelelnek;

 • Támogatod a környezetvédelmet, hiszen a növényi alapú ételeknek kisebb az ökológiai lábnyoma!

CATERING VÁLASZTÉK

Jössz a Planteenbe vagy kiszállítsuk Neked? Ahogy szeretnéd!

100%-ban növényi alapú – az egészségedért, a bolygóért és az állatokért.

IMG_4443.JPG
Meeting box cégeknek

Kis létszámú, akár rendszeres megbeszélések, workshopok, céges összejövetelek, 10-50 fő

Részletek a Meeting Boxról

Gloster-4892-341.JPG
Kitelepülős rendezvények

Konferenciák, céges csapatépítők, egészség vagy fenntarthatósági napok, 50-300 fő

IMG_3676.jpg
Rendezvények
a Planteenben

Szakmai programok, üzleti reggelik, családi-baráti összejövetelek, esküvők, 30-100 fő

IMG_3607.jpg
Meglévő kínálat kiegészítése vegán fogásokkal

Bármilyen rendezvény kínálatának a kiegészítése, hogy minden vendég boldog legyen, 50-150 fő

MIRE SZÁMÍTHATSZ?
ZSOLNAY GERGELY
A PLANTEEN EXECUTIVE SÉFJE

Zsolnay Gergely kertészmérnök, vegán séf és táplálkozástudományi szakértő, aki már a Planteen megnyitása előtt csatlakozott hozzánk, mint executive séf.

 

Szerteágazó tapasztalatainak és határtalan kreativitásának köszönhetően mindig meg tudja lepni a vendégeket és szemléletformáló előadásaival még a legszkeptikusabbakat is el tudja gondolkodtatni.

 

Korábban vadászott és állatok tartott, így egy egészen különleges utat járt be a növényi alapú életmódig, amit most már 6 éve lelkesen népszerűsít.

 

2023-ban elnyerte az Év Mentes Séfje díjat profi kategóriában. 

Copy of 20221013_DSCF7550.jpg
MIÉRT VEGÁN?

A növényi alapú catering egészségesebb, fenntarthatóbb és etikusabb alternatívát kínál a hagyományos catering kínálattal szemben, és elősegíti az inkluzivitást és az innovációt.

veganfact_icons-01.png
Innováció
veganfact_icons-02.png
Egészség
veganfact_icons-08.png
Környezet
Állatvédelem
veganfact_icons-05.png
Inkluzivitás
veganfact_icons-07.png

A vegán ételek színesek és innovatívak, kíváncsivá teszik a vendégeket és szélesebb közönséget szólítanak meg. Ha szeretnél élen járni a fenntarthatóság terén és kedvezni vendégeidnek, válaszd a növényi alapú cateringet!

A megfelelően összeállított növényi étrend által csökkenhet a szívbetegségek, a cukorbetegség és a rák egyes típusainak kockázata. A vegán étkezés egészségesebb
tud lenni, hiszen alacsonyabb telített zsír- és koleszterintartalmú, valamint magasabb rost-, vitamin- és ásványianyag-tartalmú.

Az ipari állattenyésztés jelentősen hozzájárul az üvegházhatású gázok kibocsátásához, az erdőirtáshoz és a vízszennyezéshez. A növényi alapú táplálkozás csökkentheti az élelmiszertermelés környezeti hatását.

A növényi étrend elősegíti az együttérzést és a tiszteletet minden élőlény iránt, beleértve az állatokat is. A vegán étkezés kerüli az állatok kizsákmányolását az élelemért, és etikus alternatívát kínál a hagyományos hús alapú ételek helyett.

A növényi alapú étkezés az étrendi korlátozások és preferenciák szélesebb körét tudja figyelembe venni, beleértve a laktóz - illetve tojásérzékenységet, a húsfogyasztásra
vonatkozó vallási vagy kulturális korlátozásokat, vagy akár a gluténmentes étrendet.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

For two years now, The Planteen has been serving us delicious and impressive breakfasts every Wednesday morning under the guidance of Executive Chef Gergely Zsolnay. At the Vegan Business Circle breakfasts we try to show our members and guests the potential of plant-based nutrition and aim to offer them a unique gastronomic experience. Based on the feedback we have received, Planteen's breakfasts deserve a maximum of 5 stars on both counts.

Csaba Péntek

Founder

Vegan Business Circle

It's the best choice at Graphisoft Park if you don't want to worry about colleagues' possible allergen sensitivities or dietary preferences. And even big meat eaters will love the wraps!

Bodnár Attila

Agile team coach

ChemAxon

I personally love Planteen! They professionally catered a premium event for 100+ people at the largest event in our company's history, from planning to execution. All attendees enjoyed delicious finger food. The surprised faces proved that plant-based and sustainable catering is the way to go! Gloster is a unique and conscious company, where this unique and "cool" catering was the best choice.

Kata Lódi

Head of communications

Gloster Infokommunikációs Nyrt.

We wanted to celebrate the end of the corporate Veganuary campaign and the opening of the new office with a brunch. The Planteen team organised the event very quickly, flexibly and smoothly. The snacks were delicious and we received a lot of useful information about plant-based diets. We were particularly pleased with the environmentally friendly serving. The feedback was very positive, even our initially sceptical colleagues loved the vegan food.

Vanda Seres

Sustainability Advisor 

Schneider Electric

_AAA6171.jpg
KÖRNYEZETI HATÁSUNK

Számít, honnan rendelsz cateringet!

 1. Nem használunk állati eredetű termékeket, ezzel támogatva vendégeink egészségét illetve a bolygónk és az állatok védelmét is.

 2. A kínálat tervezésekor ügyelünk a szezonalitásra és lokalitásra illetve amit csak lehet, saját magunk készítünk el. 

 3. Nem használunk PET palackos italokat. Kínálatunkban házi készítésű szörpök vagy limonádék találhatóak meg. Alkoholos és mentes italainkat bio borászatok, kézműves sörfőzdék és helyi manufaktúrák szállítják be.

 4. Nem használunk pálmaolajat, hiszen óriási a környezeti terhelése. 

 5. A tervezéskor törekszünk a mennyiségek megfelelő becslésére az ételmaradék minimalizálása érdekében. Rendezvényeinken környezetbarát elviteles dobozokat biztosítunk annak érdekében, hogy a résztvevők az esetlegesen megmaradt ételeket haza tudják vinni. Ha mégis marad érintetlen étel, rászorulóknak adományozzuk azt. 

 6. Meeting box szolgáltatásunkhoz innovatív RevoBox® dobozokat használunk, melyek akár 500 alkalommal is újrahasználhatóak, utána pedig 100%-ban újrahasznosíthatóak.

 7. Környezettudatos eszközöket és anyagokat használunk, mint pl. tányérok, szalvéták, evőeszközök, elviteles dobozokat, nyomtatott anyagot, takarítószerek. 

 8. Ételeinket cargo bringával vagy plug-in hybrid autóval szállítjuk ki, így is csökkentve a környezetre gyakorolt hatásunkat.

 9. Küldetésünkhöz híven catering szolgáltatásunk mellett szemléletformáló előadásokat is tartunk a növényi alapú és fenntartható táplálkozásról.

 10. A Felelős Gasztrohős és a GreenGuide "fenntartható vendéglátóhely" minősítésével rendelkezünk. 2023-ban elnyerütk a METRO Fenntartható Gasztronómia Díját “vendéglátóegység” kategóriában. 

ÍRJ NEKÜNK!

Add meg a telefonszámod, hogy mihamarabb vissza tudjunk jelezni a megkeresésedre. Köszönjük!

bottom of page