top of page

RENDEZVÉNYEK & CATERING

MIÉRT A PLANTEEN?
DSC_1952.jpg

Légy élenjáró a fenntarthatóságban,

válaszd a növényi alapú cateringet!

 

A Planteen csapata 100%-ban növényi alapú, laktató, finom és egészséges cateringet vállal akár 300 főig.

  • Céges csapatépítőkre, elvonulásokra, képzésekre

  • Egész napos konferenciákra, workshopokra

  • Családi összejövetelekre, születésnapokre

  • Vagy akár esküvőkre. 

 

Ha minket választasz: 

  • Támogatod a vendégeid jóllétét finom és egészséges ételekkel;

  • Támogatod az inkluzivitást, hiszen a vegán ételek egy sor étkezési preferenciának megfelelnek;

  • Támogatod a környezetvédelmet, hiszen a növényi alapú ételeknek kisebb az ökológiai lábnyoma!

CATERING VÁLASZTÉK

Jössz a Planteenbe vagy kiszállítsuk Neked? Ahogy szeretnéd!

100%-ban növényi alapú – az egészségedért, a bolygóért és az állatokért.

20230927_153901000_iOS.jpg
Meeting box cégeknek

Kis létszámú, akár rendszeres megbeszélésekre, workshopokra, céges összejövetelekre, 10-50 fő

IMG_3676.jpg
Rendezvények
a Planteenben

Szakmai programok, üzleti reggelik, családi-baráti összejövetelek esküvők, 30-100 fő

Gloster-4892-341.JPG
Kitelepülős rendezvények

Konferenciák, céges csapatépítők, egészség vagy fenntarthatósági napok, 50-300 fő

IMG_3607.jpg
Meglévő kínálat kiegészítése vegán fogásokkal

Bármilyen rendezvény kínálatának a kiegészítése egy kisebb csoport igényeinek a kielégítése céljából, 50-150 fő

GALÉRIA
ZSOLNAY GERGELY
A PLANTEEN EXECUTIVE SÉFJE

Zsolnay Gergely kertészmérnök, vegán séf és táplálkozástudományi szakértő, aki már a Planteen megnyitása előtt csatlakozott hozzánk, mint executive séf.

 

Szerteágazó tapasztalatainak és határtalan kreativitásának köszönhetően mindig meg tudja lepni a vendégeket és szemléletformáló előadásaival még a legszkeptikusabbakat is el tudja gondolkodtatni.

 

Korábban vadászott és állatok tartott, így egy egészen különleges utat járt be a növényi alapú életmódig, amit most már 6 éve lelkesen népszerűsít.

 

2023-ban elnyerte az Év Mentes Séfje díjat profi kategóriában. 

Copy of 20221013_DSCF7550.jpg
MIÉRT VEGÁN?

A növényi alapú catering egészségesebb, fenntarthatóbb és etikusabb alternatívát kínál a hagyományos catering kínálattal szemben, és elősegíti az inkluzivitást és az innovációt.

veganfact_icons-01.png
Innováció
veganfact_icons-02.png
Egészség
veganfact_icons-08.png
Környezet
Állatvédelem
veganfact_icons-05.png
Inkluzivitás
veganfact_icons-07.png

A vegán ételek színesek és innovatívak, kíváncsivá teszik a vendégeket és szélesebb közönséget szólítanak meg. Ha szeretnél élen járni a fenntarthatóság terén és kedvezni vendégeidnek, válaszd a növényi alapú cateringet!

A megfelelően összeállított növényi étrend által csökkenhet a szívbetegségek, a cukorbetegség és a rák egyes típusainak kockázata. A vegán étkezés egészségesebb
tud lenni, hiszen alacsonyabb telített zsír- és koleszterintartalmú, valamint magasabb rost-, vitamin- és ásványianyag-tartalmú.

Az ipari állattenyésztés jelentősen hozzájárul az üvegházhatású gázok kibocsátásához, az erdőirtáshoz és a vízszennyezéshez. A növényi alapú táplálkozás csökkentheti az élelmiszertermelés környezeti hatását.

A növényi étrend elősegíti az együttérzést és a tiszteletet minden élőlény iránt, beleértve az állatokat is. A vegán étkezés kerüli az állatok kizsákmányolását az élelemért, és etikus alternatívát kínál a hagyományos hús alapú ételek helyett.

A növényi alapú étkezés az étrendi korlátozások és preferenciák szélesebb körét tudja figyelembe venni, beleértve a laktóz - illetve tojásérzékenységet, a húsfogyasztásra
vonatkozó vallási vagy kulturális korlátozásokat, vagy akár a gluténmentes étrendet.

ÜGYFELEINK MONDTÁK

For more than a year now, The Planteen has been providing us with delicious and impressive breakfasts every two weeks on Wednesdays led by executive chef Gergely Zsolnay. At the Vegan Business Circle breakfasts, we strive to show our members and guests the possibilities inherent in plant-based nutrition, and our goal is to provide them with a special gastronomic experience. Based on the feedback, Planteen's breakfast deserves a maximum 5-star rating from both points of view.

Péntek Csaba

Founder

Vegan Business Circle

It's the best choice in Graphisoft Park if you don't want to worry about possible allergen sensitivities or dietary preferences of your colleagues. And even heavy meat-eaters will love the wraps!

Bodnár Attila

Agile Team Coach

ChemAxon

Personally, I am very fond of Planteen! They professionally catered a premium event for 100+ people during the biggest event in our company's history, from planning to execution. All participants enjoyed the delicious finger food. The surprised faces proved that plant-based and sustainable catering is worth choosing! Gloster is a unique, conscious company where this special and "cool" catering was the best choice.

Kata Lódi

Head of Communications

Gloster Infokommunikációs Nyrt.

We wanted to celebrate the end of the corporate Veganuary campaign and the opening of the new office with a brunch. The Planteen team organised the event very quickly, flexibly and smoothly. The snacks were very tasty and we received a lot of useful information about the plant-based diet. We were extra happy with the environmentally friendly serving. The feedback was extremely positive, even colleagues who were skeptical at first loved the vegan food.

Seres Vanda

Sustainability Consultant 

Schneider Electric

_AAA6171.jpg

ÍRJ NEKÜNK!

Add meg a telefonszámod, hogy mihamarabb vissza tudjunk jelezni a megkeresésedre. Köszönjük!

bottom of page