RENDEZVÉNYEK & CATERING
MIÉRT A PLANTEEN?
Légy élenjáró a fenntarthatóságban,
válaszd a növényi alapú cateringet!
A Planteen csapata 100%-ban növényi alapú, laktató, finom és egészséges cateringet vállal akár 300 főig.
-
Céges csapatépítőkre, elvonulásokra, képzésekre
-
Egész napos konferenciákra, workshopokra
-
Családi összejövetelekre, születésnapokre
-
Vagy akár esküvőkre.
Ha minket választasz:
-
Támogatod a vendégeid jóllétét finom és egészséges ételekkel;
-
Támogatod az inkluzivitást, hiszen a vegán ételek egy sor étkezési preferenciának megfelelnek;
-
Támogatod a környezetvédelmet, hiszen a növényi alapú ételeknek kisebb az ökológiai lábnyoma!
MIÉRT VEGÁN?
A növényi alapú catering egészségesebb, fenntarthatóbb és etikusabb alternatívát kínál a hagyományos catering kínálattal szemben, és elősegíti az inkluzivitást és az innovációt.
Innováció
Egészség
Környezet
Állatvédelem
Inkluzivitás
A vegán ételek színesek és innovatívak, kíváncsivá teszik a vendégeket és szélesebb közönséget szólítanak meg. Ha szeretnél élen járni a fenntarthatóság terén és kedvezni vendégeidnek, válaszd a növényi alapú cateringet!
A megfelelően összeállított növényi étrend által csökkenhet a szívbetegségek, a cukorbetegség és a rák egyes típusainak kockázata. A vegán étkezés egészségesebb
tud lenni, hiszen alacsonyabb telített zsír- és koleszterintartalmú, valamint magasabb rost-, vitamin- és ásványianyag-tartalmú.
Az ipari állattenyésztés jelentősen hozzájárul az üvegházhatású gázok kibocsátásához, az erdőirtáshoz és a vízszennyezéshez. A növényi alapú táplálkozás csökkentheti az élelmiszertermelés környezeti hatását.
A növényi étrend elősegíti az együttérzést és a tiszteletet minden élőlény iránt, beleértve az állatokat is. A vegán étkezés kerüli az állatok kizsákmányolását az élelemért, és etikus alternatívát kínál a hagyományos hús alapú ételek helyett.
A növényi alapú étkezés az étrendi korlátozások és preferenciák szélesebb körét tudja figyelembe venni, beleértve a laktóz - illetve tojásérzékenységet, a húsfogyasztásra
vonatkozó vallási vagy kulturális korlátozásokat, vagy akár a gluténmentes étrendet.
ZSOLNAY GERGELY
A PLANTEEN EXECUTIVE SÉFJE
Zsolnay Gergely kertészmérnök, vegán séf és táplálkozástudományi szakértő, aki már a Planteen megnyitása előtt csatlakozott hozzánk, mint executive séf.
Szerteágazó tapasztalatainak és határtalan kreativitásának köszönhetően mindig meg tudja lepni a vendégeket és szemléletformáló előadásaival még a legszkeptikusabbakat is el tudja gondolkodtatni.
Korábban vadászott és állatok tartott, így egy egészen különleges utat járt be a növényi alapú életmódig, amit most már 6 éve lelkesen népszerűsít.
2023-ban elnyerte az Év Mentes Séfje díjat profi kategóriában.
FINGER FOOD VÁLASZTÉK
Jössz a Planteenbe vagy kiszállítsuk Neked? Ahogy szeretnéd!
100%-ban növényi alapú – az egészségedért, a bolygóért és az állatokért.
Ínyenc wrapek és szendvicsek
Protein zöldséggolyók
Zöldséges frittata
Édesburgonyás pite
Zöldséges quiche
Kovászos bagett
Házi gluténmentes kenyér
Apró pogácsák különböző ízekben
Klasszikus hummusz
Céklás hummusz
Fava (sárgaborsókrém)
Édesburgonyakrém
Padlizsánkrém
Korianderes tahinihab
Céklás tahinihab
Shiitake pástétom
ÜGYFELEINK MONDTÁK
A The Planteen immár több mint egy éve, kéthetente szerdánként finom és lenyűgöző reggelikkel lát el minket Zsolnay Gergely executive séf vezetésével. A Vegán Üzleti Kör reggeliken arra törekszünk, hogy tagjaink, vendégeinknek megmutassuk a növényi alapú táplálkozásban rejlő lehetőségeket, és célunk egy különleges gasztronómiai élmény biztosítása számukra. A visszajelzések alapján a Planteen reggelije mindkét szempontból maximális 5 csillagos minősítést érdemel.
Péntek Csaba
Alapító
Vegán Üzleti Kör
A legjobb választás a Graphisoft Parkban, ha nem szeretnél aggódni a kollégák esetleg allergén érzékenységén vagy táplálkozási preferenciáin. És még a húsimádók is imádni fogják a wrapeket!
Bodnár Attila
Agilis csapatedző
ChemAxon
Magánemberként is nagyon kedvelem a Planteent, de a cégünk történetének eddigi legnagyobb eseményén arról is megbizonyosodtam, képesek egy 100+ fős prémium rendezvény cateringjét is profin kiszolgálni a megtervezéstől a lebonyolításig. Végre minden résztvevő jóízűen ehetett mindenből. A meglepődött arcok és az "ezt így is lehet?" kérdések pedig igazolják, érdemes fenntartható vendéglátásban gondolkodni. Gloster is egyedi, rendkívüli utat választó tudatos vállalat, szuper volt, hogy a tudatosságot és a "cool" életérzést a cateringbe is be tudtuk hozni a Planteen közreműködésével.
Lódi Kata
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
A vállalati Veganuár kampány lezárását és az új iroda megnyitóját szerettük volna egy brunch-csal megünnepelni. A Planteen csapata nagyon gyorsan, rugalmasan és zökkenőmentesen szervezte le az eseményt. A falatok nagyon ízletesek voltak és rengeteg hasznos információt kaptunk a növényi-alapú étrendről. A környezetkímélő tálalásnak extrán örültünk. Rendkívül pozitív volt a visszajelzés, még az eleinte szkeptikus kollégák is imádták a vegán ételeket.
Seres Vanda
Fenntarthatósági tanácsadó
Schneider Electric
HELYSZÍNT KERESEL?
2 különálló terem, tele természetes fénnyel
-
Ültetett: 50 vendég/terem
-
Állófogadás: 100 vendég
Felszerelés
-
Nagy kapacitású WiFi
-
Audiovizuális eszközök
-
Légkondicionáló
-
Designos, újrahasznosított bútorok
-
Tágas, zöldövezeti terasz
-
Kényelmes, akár ingyenes parkolás
Igény szerint választható szolgáltatások
-
Meleg ételek (finger food helyett/mellett)
-
Disc Jokey
-
Asztalszervíz
KÖRNYEZETVÉDELMI TÖREKVÉSEINK
Számít, mit és hol eszel!
-
Nem használunk állati eredetű termékeket, ezzel támogatva az egészségünket, a bolygónk és az állatok védelmét is.
-
A kínálat tervezésekor ügyelünk a szezonalitásra és a helyi alapanyagokat preferáljuk.
-
Nem használunk pálmaolajat, hiszen óriási a környezeti terhelése.
-
Környezettudatos takarítószereket használunk, ahol tudunk. Ez igaz a rendezvényeken használt eszközökre illetve minden nyomtatott anyagunkra is.
-
Alkoholos és mentes italainkat hazai bio borászatok, kézműves sörfőzdék és helyi manufaktúrák szállítják be.
-
A tervezéskor törekszünk a mennyiségek megfelelő becslésére az ételmaradék minimalizálása érdekében. Minden rendezvényre viszünk környezetbarát elviteles dobozokat, hogy a résztvevők haza tudják vinni kedvenc ételeiket, ha megmaradtak.
-
A Felelős Gasztrohős és a GreenGuide operatív működési szempontból minősítettek minket, mint fenntartható vendéglátóhely.